WAT ANDEREN VINDEN

Personal Trainer - Sven Fit Elements - Leefstijl

4 kilo kwijt en weer lekker in mijn vel

“Ik sport twee keer per week en doe dat erg graag. Toch zat ik niet geheel lekker in mijn vel. Dat had toch wel te maken met een klein overgewicht. Via een buurvrouw werd in met Sven in contact gebracht. Na het kennismakingsgesprek werd mij snel duidelijk wat mijn grootste probleem was. Sven heeft een “dieet” samengesteld (terwijl ik toch nog echt wel veel mag eten) waaraan ik mij al weken lang keurig hou. Resultaat: 4 kilo kwijt en weer lekker in mijn vel. Ik maak dus geen gebruik van Personal Training, maar ben zo ontzettend blij met zijn advies.”

Ria
Personal Trainer - Sven Fit Elements - Hart

Vanaf het eerste moment kreeg ik vertrouwen in zijn aanpak en ben vol goede moed aan de gang gegaan

“Uit een inventarisatiegesprek met Sven bleek dat sporten in combinatie met voedingsadvies voor mij uitkomst zou moeten kunnen bieden voor mijn behoorlijke overgewicht. Daarnaast zou ik dagelijks ook nog korte oefeningen thuis moeten doen. Vanaf het eerste moment kreeg ik vertrouwen in zijn aanpak en ben vol goede moed aan de gang gegaan. Na een week (en twee trainingen) werden de eerste metingen gedaan. Het gewicht was gelijk gebleven, maar ik voelde mij een stuk fitter. Vol goede moed ben ik doorgegaan. Ik ben nu 5 weken aan de gang en ben 7 kilo kwijt. Hier ben ik enorm trots op. Het geeft mij een kick als mensen mij in het dorp aanspreken en aangeven dat ze zien dat ik afgevallen ben.”

Diana
Personal Trainer - Sven Fit Elements - Hart

Beetje bij beetje maak ik stappen in de goede richting

“Een paar jaar geleden heb ik al gewerkt met een personal trainer. Naar volle tevredenheid overigens, want de doelstellingen die ik in die tijd had heb ik zo goed als gehaald. Door een vrij onregelmatig druk leven en niet altijd de beste voeding ben ik toch weer een beetje terug gezakt. Ik heb voedingsadvies ingewonnen bij Sven en ben daarmee aan de gang gegaan. Hij heeft een voedingsvoorstel samengesteld gekoppeld aan (een klein beetje) sporten. Dat past mij prima en ik voel mij een stuk fitter. Beetje bij beetje maak ik stappen in de goede richting.”

Jeroen
Personal Trainer - Sven Fit Elements - Leefstijl

Ik slaap beter vanaf die tijd dat ik hierop over ben gegaan

“Sven heeft mij enorm geholpen met voedingsadvies. In de ochtend nam ik nooit de tijd om rustig te ontbijten, met als resultaat dat ik rond een uur of 10 honger kreeg en snel wat pakte bij de benzinepomp. Het ontbijt wat ik voorgeschreven heb gekregen past mij prima. Makkelijk en snel en ik kan ermee vooruit tot twaalf uur. Tevens slaap ik beter vanaf die tijd dat ik hierop over ben gegaan.”

Herman
Personal Trainer - Sven Fit Elements - Trainen

Toen ik het plezier in sporten terug kreeg, heb ik het besluit genomen te stoppen met personal training en verder te gaan

“Ik heb altijd gedacht: waarom 1 op 1 trainen? Wat een onzin. Een collega die zelf ook traint met een personal trainer (niet bij Sven omdat hij 35 kilometer verderop woont) gaf mij een cadeaubon van Sven voor mijn verjaardag. “Nu ga jij dat ook maar eens ondervinden”, gaf hij een beetje cynisch aan. Ik verwonder mij hoe iemand van 18 jaar zo’n inlevingsvermogen heeft zoveel en zoveel plezier kan overbrengen in het sporten. Toen ik het plezier in sporten terug kreeg, heb ik het besluit genomen te stoppen met personal training en verder te gaan. Dat bleek moeilijker dan gedacht, omdat ik er gewoonweg de discipline niet voor heb. Na twee weken heb ik Sven toch maar weer gebeld en heb mijzelf voorgenomen toch maar weer samen aan de gang te gaan.”

Patrick
Personal Trainer - Sven Fit Elements - Trainen

Vetpercentage is lekker aan het dalen en we voelen ons stukken fitter!

“Ruim 3 weken zijn André en ik samen aan het sporten bij Sven. Twee keer per week personal training. Ik sportte al en was heel benieuwd naar wat nu het verschil zou maken. Op het moment dat jij zelf denkt ik kan echt niet meer, weet Sven nog net wat extra uit je te halen. Het enthousiasme van Sven en zijn afwisselende trainingen (en de combinatie van lekker buiten en binnen sporten) maken het altijd leuk en uitdagend! 

En waar we het voor doen; de resultaten liegen er ook niet om! Vetpercentage is lekker aan het dalen en we voelen ons stukken fitter! Kortom wat ons betreft voor iedereen een aanrader die net dat extra duwtje in de rug nodig heeft of gewoon goeie begeleiding en écht resultaten willen bereiken!”

André & ...

GEEF IEMAND EEN (PROEF) TRAINING CADEAU!

Wil jij iemand verrassen met een cadeaubon? Dat kan!
Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.